Skip to content
Sales Team Manager aan het uitleggen

Sales Team Manager

Den Bosch  //  Fulltime

Sales Team Manager | €100-200K OTE! | Ongelimiteerd bonusschema | Snelgroeiend | Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden | Loopafstand van het station in Den Bosch | Verantwoordelijk voor je eigen succes

  • Wil jij werken in een dynamische cultuur waar hard werken wordt beloond en plezier centraal staat?
  • Ben je gedreven om continu te leren en wil je naar een management rol groeien waarin jij jouw eigen team opbouwt?

Lees dan verder!

Als Sales Team Manager bij First-Group krijg je na het succesvol afronden van onze interne inwerktrainingen de verantwoordelijkheid over je eigen team. IT- of datakennis is niet vereist, wij zorgen voor de nodige basis. Je gaat aan de slag binnen een van onze recruitment labels.

Je bent verantwoordelijk voor de prestaties van je team, stimuleert de groei en biedt dagelijkse coaching en begeleiding. Je bent op de hoogte van de dagelijkse gang van zaken, speelt in op lopende processen en lost complexe zakelijke vraagstukken op. Je rapporteert rechtstreeks aan het management en bent wekelijks aanwezig bij het managementoverleg.

Je hebt een bewezen trackrecord in de sales recruitment en ervaring als succesvolle consultant of in een sales recruitment management rol. Je bent ambitieus, fungeert als voorbeeld voor anderen en zorgt met jouw managementvaardigheden ervoor dat je team uitblinkt. Wij ondersteunen jouw ontwikkeling op de werkvloer en bieden leiderschaps- en managementtrajecten.

Bij First-Group word je intensief begeleid door ervaren collega’s. Zij leren jou hoe je succesvol kunt zijn en helpen je bij de ontwikkeling van je managementvaardigheden. Samenwerking staat centraal om het maximale te bereiken. We stimuleren elkaar en zien altijd nieuwe mogelijkheden. Work hard, play hard.

Functie eisen

Een bewezen trackrecord in de recruitment consultancy
Afgeronde HBO of WO opleiding
Commerciële drive, goede gesprekspartner en full time beschikbaar
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je hebt een winnaarsmentaliteit en wil verder groeien

Wat krijg je ervoor terug?

€100-200K OTE!
Basissalaris met ongelimiteerde bonussen op basis van jouw prestatie.
Promotie maken op basis van prestaties waardoor je snel stappen maakt en je eigen succes in handen hebt met concrete doorgroeimogelijkheden.
First Group Academy: Interne en externe trainingen/cursussen volgen om jezelf verder te ontwikkelen inclusief een uitgebreid inwerktraject!
25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld maandelijks uitbetaald!
Leasebudget bij het behalen van je targets
Incentives op basis van prestaties, zoals trips naar het buitenland met andere top performers en lunchclubs in fantastische restaurants!
Alles wat je nodig hebt om goed te presteren zoals een Iphone, headset, snelle computer, etc.
Vrijdagmiddagborrels, activiteiten en etentjes!
De mogelijkheid om een sport/shop break te nemen.
Modern kantoor op loopafstand van ’s-Hertogenbosch centraal station
Een pensioenregeling voor later
Netto sportbudget
Vers fruit, snacks, heerlijke koffie en frisdrank is vanzelfsprekend

Interesse?

Laat nu direct je gegevens achter of stuur je CV naar info@first-group.nl. We nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 500 MB.