Skip to content
Edit 4 (warp).00_00_27_19.Still011

Talent Acquisition Consultant

Den Bosch  //  Fulltime

Talent Acquisition Consultant | €40-65K | Ongelimiteerd bonusschema | Dynamische en groeiende werkomgeving | Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden | Loopafstand van het station in Den Bosch | Verantwoordelijk voor je eigen succes

  • Wil jij werken in een dynamische cultuur waar hard werken wordt beloond en plezier centraal staat?
  • Ben je gedreven om continu te leren en wil je naar een management rol groeien waarin jij jouw eigen team opbouwt?
  • Wil jij verantwoordelijk zijn voor onze groei?

Lees dan verder!

Als Talent Acquisition Consultant bij First-Group speel jij een cruciale rol in onze groei. Na het succesvol afronden van onze inwerktrainingen ben jij verantwoordelijk voor het stimuleren van de groei van onze recruitment labels en het realiseren van onze ambities. Je werkt nauw samen met teamleads en managers.

In deze rol ben jij het visitekaartje van onze organisatie! Je hebt de verantwoordelijkheid om het beste talent op de markt te selecteren en te benaderen, en om collega’s die passen bij onze cultuur aan te trekken en te overtuigen om bij ons te komen werken. Je werft kandidaten via diverse kanalen, voert de eerste telefonische kennismakingen, plant gesprekken in en voert sollicitatiegesprekken. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de deal snel wordt gesloten!

Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een zelfstandige rol en speelt een actieve rol in het aannemen van nieuwe collega’s. Deze rol is dynamisch en geen dag is hetzelfde. Je begeleidt het volledige recruitmentproces en bent verantwoordelijk voor de recruitmentstrategie en -doelstellingen. Daarnaast ben je betrokken bij het onboarden van nieuwe collega’s en zorg je ervoor dat de candidate journey en het gehele sollicitatieproces bij ons goed voelt.

Zodra je up and running bent krijg je de mogelijkheid om stagiaires en/of collega’s te begeleiden en door te groeien naar een management rol.

Bij de First-Group word je intensief begeleid door ervaren collega’s. Zij leren jou alle tips en tricks om een succesvolle consultant te worden en helpen je bij het ontwikkelen van je sales vaardigheden. Samenwerken in een team staat centraal om het maximale te presteren. Jullie ondersteunen elkaar en zien altijd nieuwe kansen. Work hard, play hard!

Functie eisen

Afgeronde HBO of WO opleiding
Commerciële drive, goede gesprekspartner en full time beschikbaar
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je hebt een winnaarsmentaliteit en wil verder groeien

Wat krijg je ervoor terug?

€40-65K OTE!
Basissalaris met ongelimiteerde bonussen op basis van jouw prestatie.
Promotie maken op basis van prestaties waardoor je snel stappen maakt en je eigen succes in handen hebt met concrete doorgroeimogelijkheden.
First Group Academy: Interne en externe trainingen/cursussen volgen om jezelf verder te ontwikkelen inclusief een uitgebreid inwerktraject!
25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld maandelijks uitbetaald!
Leasebudget bij het behalen van je targets
Incentives op basis van prestaties, zoals trips naar het buitenland met andere top performers en lunchclubs in fantastische restaurants!
Alles wat je nodig hebt om goed te presteren zoals een Iphone, headset, snelle computer, etc.
Vrijdagmiddagborrels, activiteiten en etentjes!
De mogelijkheid om een sport/shop break te nemen.
Modern kantoor op loopafstand van ’s-Hertogenbosch centraal station
Een pensioenregeling voor later
Netto sportbudget
Vers fruit, snacks, heerlijke koffie en frisdrank is vanzelfsprekend

Interesse?

Laat nu direct je gegevens achter of stuur je CV naar info@first-group.nl. We nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 500 MB.